Tervek

Őszi falevél.

"Megesett hogy a falevél leesett,
Esés után sárban hempergett.

Kezedbe felvetted.
Cikázott rajta a sok erezet,
Hosszú utat bejárva ide érkezett.
Begyógyítottad az érdes hegeket,
Hoztad a tömérdek kötszert.
Kimosták belőle gyógyszert.
Ez volt a legszebb tetted,
Vigyázz rá,s becsüld meg.
Növekszik majd helyetted,
Tudta hol a legjobb, Melletted."


Sziasztok! 
   Szerencse vagy sem, de holnap már december elseje és bizony lassan, de igyekszik felénk az új év is. Őszintén szólva, most mondhatnám azt, hogy rengeteg mindennel készülök a jövő évet tekintve, de sajnos ez nem igaz. Írás terén, jelenleg szinte minden gondolatomat leköti egy történet, ami már egy ideje motoszkál a fejemben és lassan ki is rajzolódik teljesen. Ha pedig a mindennapjaimat nézem, minden figyelmem a tanulásra és - most már - a karácsonyi készülődésre irányul.

  Idén karácsonyra, majdnem mindenkinek saját készítésű, személyes ajándékot fogok adni. Már tudom is miket, csak hozzájuk kéne kezdenem.
   Remélem a várakozás ellenére mellettem maradtok, igyekszem több kisebb posztot kitenni, valószínűleg egy ideig több lesz a zenés/képes bejegyzés. Ha végre sikerül papírra vetnem a gondolataimat, még talán részleteket is tudok mutatni nektek a készülő történetemből! :)

Ölel,
Elisabeth

2 megjegyzés:

  1. Azt szabad tudni, hogy milyen stílusú történetet alkotsz? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyenlőre még nem igazán tudom bekategorizálni, a történet egy problémákkal küzdő fiatal lány életét mutatja majd be, aki beleszeret egy nála jóval idősebb férfiba. Remélem mihamarabb tudok belőle nektek részletet is hozni, hogy meglássátok mire is gondolok valójában! :)

      Törlés