Nyári bakancslista

Kedves olvasók!
  Ugyan a téli és a tavaszi listát is elmulasztottam, a nyárit úgy döntöttem, nem fogom és, hát itt is van. Igyekeztem mindent összeszedni, remélem elnyeri a tetszéseteket! Kíváncsian várom a véleményeteket, külön örülök, ha megosztjátok velem a saját listátokat!
Ölel,
Elisabeth


1. Írni

   Mostanában megint elhagyott az ihlet, bár meg kell hagyni, nem is nagyon volt időm visszaszerezni. De végre itt a nyár, és egyenlőre elég sok időm van ( ez inkább le is kopogom ), ezért talán újra bele tudok lendülni. Kiakarom próbálni magam új műfajokban is, eltávolodni egy kicsit a megszokottól, majd meglátjuk ez hogyan fog sikerülni! :)


2. Kimerészkedni a strandra

   Ha egyvalamit tudni kell rólam, az az, hogy nagyon nem szeretek strandra járni. Kifejezetten utálok. Nem igazán szeretek fürdőruhában lenni, és nem vagyok oda azért sem hogy általában rengetegen vannak. Meg amúgy sem lehet nagyon mit csinálni, csak úszni meg maximum olvasni, de eddig a kifogásom az volt hogy azt itthon is lehet. De idén ezen szeretnék változtatni, főleg mivel megnyitott a Lupa, Budapest mellett, ami a képek alapján gyönyörű és inkább egy tengerparthoz hasonlít, mintsem egy mezei strandhoz. Remélem sikerült eljutnom oda és jó élményeim leszek majd a helyről!


3. Felfedezni

   Szeretnék új helyekre ellátogatni, új városokat megcsodálni és új emlékekkel gazdagodni. Szeretek utazni, nagyon is és ez a kettő tökéletesen kötődik egymáshoz. Akár, ha csak a környező településeken, de szeretnék várost nézni, múzeumokba menni, túristáskodni. Plusz idén elmennék kirándulni is, az első és legfontosabb célpontom a Rám-szakadék lenne, hiszen gyönyörű. Gyermekkoromban sokat jártunk oda, de utoljára már nagyon régen voltunk, ezért is örülnék, ha visszamehetnék.


4. Aktívabb lenni a blogon

   Tudom, hogy mostanában eléggé elhanyagoltam a blogger felületét, de igyekszem visszatérni. Több és különbözőbb bejegyzéseket próbálok majd posztolni. Persze ez erősen kapcsolódik ahhoz is, hogy mennyi kedvem és ötletem lesz írni, de nagyon szeretnék újra belelendülni, ezért remélem, hogy a blogon aktívabb tudok, majd lenni. Esetleg, ha van, bármilyen kérést szívesen fogadok, hogy milyen témában vagy miről szeretnétek olvasni:)


5. Fagyikörútra menni

   Tudjátok egyszerűen nincs olyan probléma, amit a fagyi ne tudna megoldani. Komolyan, higgyétek el. A fagyi jó, ha boldog vagy, ha szomorú, ha stresszes vagy ha izgulsz, bármikor. Én pedig már régóta tervezgetem, hogy egyik nap csak fogom magam Budapesten, elindulok valahol, és körbejárom az összes fagyizót, amit az adott környéken találok, majd kiválasztom a kedvencemet. A fagyival egyszerűen sosem lehet mellélőni. Nálam biztosan nem.


6. Új dolgokat kipróbálni

   Több mindent is szeretnék kihúzni a bakancslistámról, igyekszem minél többet. Az egyik ilyen a szörfözés, amire talán lesz is idén lehetőségem. Augusztustól novemberig külföldön leszek, suliba fogok járni ( középiskola ), de viszonylag sok szabadidőm lesz. Abban a városban, ahová megyek, van egy kifejezetten szörfözésre való kijelölt hely, ahol be is tanítanak. Régi álmom válna valóra, ha ez összejönne. Nem tudom, hogy szeretnétek-e esetleg, hogy a kintlétem alatt posztoljak-e az élményeimről vagy a helyekről, ahol járok, ha igen, mindenképpen írjátok meg, mert akkor meg fogom tenni! 


7. Fotózni, fotózni, fotózni

   Mindent, mindenkit. Minél többet. Szeretnék fejlődni, új módszereket kipróbálni, fotó sorozatokat csinálni. Akár azt is el tudom képzelni, hogy valakivel összeállok egy projekt elkészítéséhez. Sokkal több pillanatot szeretnék megörökíteni mint eddig, ezeket akár meg is oszthatom veletek a későbbiekben, ha elég jónak találom őket!:)


Nektek milyen terveitek vannak idén nyárra?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése