Őszi bakancslista

Kedves olvasók!
  Készítettem egy listát azokból a dolgokból, amiket idén ősszel meg szeretnék csinálni, és úgy gondoltam megosztom veletek. Remélem tetszeni fog, nem is igazán szeretném tovább húzni a szót, a bejegyzés magáért beszél!
Ölel,
Elisabeth


1. Új könyvek beszerzése

    Az utóbbi időben elég erőteljesen megcsappant az olvasatlan könyveim listája, ezért úgy döntöttem ideje frissíteni a könyvespolcom. Már ki is néztem jó pár könyvet, amikre kíváncsi vagyok, remélem meg tudom szerezni őket!

2. Gyertyák, gyertyák, gyertyák!

  Szeretném, ha idén az én szobámat is belengené az égő gyertyák illata. A vanília nálam örök kedvenc, de idén szeretnék új darabokat magaménak tudni. Ezt a pontot akár a téli bakancslistámba is beírhatnám, hiszen a gyertyák mindig népszerűek a hidegebb évszakokban!

3. Átrendezni a szobámat

   Ha már a szobámnál tartunk, meguntam már a mostani kinézetét, szeretném azt is felfrissíteni. Az ágyat ide tolni, a szekrényt oda... tudjátok.

4. Helyrerakni a gondolataimat

  Rengeteg minden történik mostanság, és úgy érzem ideje helyretenni magamban, mit is akarok. Nem akarom értelmetlen dolgokkal vesztegetni az időben, olyan dolgok miatt aggódni, amik nem számítanak. Szeretnék végre két lábra állni, meghozni azokat a döntéseket, amiket idáig halogattam. Foglalkozni a jövőmmel és most az egyszer kicsit arra is gondolni, hogy nekem mi a jobb.

5. Sleeepovers

  Nagyon, nagyon szeretem az ottalvós estéket, legyen az nálam, vagy egy barátnőmnél. Filmet nézni, teletömni magunkat totál egészségtelen kajákkal, éjszakába nyúlva beszélgetni mindenről és semmiről. NEEDED.

6. Új pulcsikat venni

  Imádom a pulcsikat. Komolyan. Imádom őket. Már beszereztem pár újat, de számomra ez az a ruhadarab, amiből sosem lehet elég. Ősszel és télen, szinte csak ezeket hordom, úgy-hogy szép számmal megtalálhatóak a szekrényemben!

7. Sütiket sütni

 Borzasztó vagyok a konyhában. Nem tudom letagadni, így van. Ettől függetlenül én tényleg próbálkozom. Alig várom, hogy áthívjam valamelyik barátnőmet és megpróbáljunk összehozni egy egyszerűbb sütit, aztán csak ülni és beszélgetni, miközben az eredményt majszoljuk. Vagy miután kidobtuk a kukába...


8. Újra belelendülni az írásba

  Az utóbbi időben eléggé elhanyagoltam mind az írást, mind a blogolást. Ezt nagyon sajnálom, hiszen az írás az életem részét képezi, egy menedéket és szeretnék visszatérni ehhez a hobbihoz. Meg szeretném találni újra a lelkesedésemet és újra inspirálódni, majd papírra vetni a gondolataimat!

9. Fotózni

  A másik hobbim, amit elhanyagoltam. Szeretnék több képet készíteni, tanulni, fejlődni. A barátnőimmel egy közös időtöltésünk, hogy kinézünk magunknak egy helyet, egy időpontot és elmegyünk fotózni. Képeket csinálunk, beszélgetünk. Én rettenetesen élvezem ezeket a napokat, hiszen egy olyan dolognak szentelem az időmet, amit imádok és közben egy olyan személlyel vagyok, akinek sokat jelent a jelenléte.

Neked mik az őszi terveid?

6 megjegyzés:

  1. Szia,

    Az új könyvek beszerzése nálam is number 1. :)
    Második helyre tenném a termál fürdést, legalább egy teljes nap erejéig.
    Harmadik a ruha tár felfrissítése, azon belül is a blúzok és a hivatalos szoknyák.
    Negyedik a mozi: annyi jó film megy mostanában, én meg sorozatban lecsúszok róla.
    Ötödik, legalább két nap szabit kivenni még a karácsonyi nagy rohanás előtt.
    Hatodik, és egyben a legviccesebb: ennek a listának a kibővítése :D

    Mindenjót kívánok:
    Brukú

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm, hogy megosztottad velem a listád, én is kinéztem pár új filmet a moziban, amikre szívesen elmennék és a termálfürdős program igyekszik nálam is helyet kapni! Sok sikert a listád bővítéséhez és remélem megtudod valósítani a kitűzött dolgokat!:)

      Ölel,
      Elisabeth♥

      Törlés
  2. Köszönöm. <3 Neked is sok sikert kívánok! Remélem minden pontot - kivétel nélkül- meg tudsz valósítani. Azt is posztolod majd, hogy mennyit sikerült már kipipálnod?


    Szeretettel:
    Brukú

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha van rá igény, természetesen! :) Arra gondoltam készítenék egy téli bakancslistád és a bejegyzés elejében összefoglalnám, hogy az előző, azaz az ősziből mit sikerült megvalósítanom! Milyen az ötlet? :)

      Elisabeth

      Törlés
  3. Szerintem remek ötlet! Engem legalább is kíváncsivá tettél, hogy miket tervezel, így azt sem hagynám ki, hogy miket tudtál megvalósítani belőle. :D

    Téli lista? Már most vannak hozzá tételeid? :D

    Szép napot:
    Brukú

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyűjtögetem őket:D Először az a kérdés a mostaniból mennyit tudok kihozni:) Azért, örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésedet!

      Elisabeth

      Törlés