Új év. Új én?


Kedves olvasók!
  Ezt is megéltük, elrepült még egy év is, szilvesztereztünk egy jót, majd hétfőn visszatértünk a szürke hétköznapokba. Újra beültünk az iskolapadokba, visszakényszerültünk a munkahelyekre. Az utóbbi években egyáltalán nem foglalkoztam tervezéssel, de most úgy érzem ideje kicsit rendszereznem a mindennapjaimat. Idén kitűztem magam elé kisebb-nagyobb célokat, ezeket felírom egy lapra és kiteszem a szobám egy jól látható részére, hogy mindig az eszemben legyenek.


"Nem múlik el semmi - csak attól
 aki gyenge elhagyni ami széthullt.
Semmi se vész el - csak az veszti el mindenét
aki görcsösen fogja kezében ami nincs."
                                                       


Több időd fordítani az írásra

  Mostanában nagyon elhanyagoltam, nemcsak a blogot, hanem magát az írást is. A fejemben egy új történet motoszkál, bár még elég kezdetleges, pedig még az előző is ott repdes a gondolataim között. Mostantól jobban fogok igyekezni, hogy leírjam a dolgokat, amik eszembe jutnak és megpróbálok túllépni az akadályokon, nem pedig leragadni rögtön az elsőnél.

Edzéstervet készíteni

 Mióta abbahagytam a sportot, amit öt évig űztem, nem csinálok semmit csak lustálkodom otthon. Elhatároztam, hogy edzeni fogok, ezt már el is kezdtem, de jó lenne, ha ezt rendszerességgel tudnám csinálni, nem csak úgy hébe-hóba. 

Megtartani az átlagomat

 Ebben a félévben elég szépre sikerültek a jegyeim, megvan a négyes átlagom, és ezt szeretném is tartani. Vannak olyan tantárgyak, amiket feljebb szeretnék húzni, de ezen kívül elégedett vagyok a tanulmányi eredményeimmel.


Elkezdeni gyűjteni a nyárra

 Fogalmazzunk úgy, hogy elég nagyszabású utazásra készülök az idei nyár végén és ideje lenne elkezdenem spórolni. Remélem, nem hiába teszem, és meg is tudom valósítani ezt az utat, bár elég fontos szerepet játszik majd benne a tanulás is.

Átalakítani az oldalt

 Teljes átalakítást szeretnék végezni a blogon, nemcsak a kinézet, de sok más szempontból is. Az igazság viszont az, hogy ez még egy kis ideig árat magára.


Többet olvasni

 Az elmúlt hónapokban nem csak az írás szorult háttérbe az életemben. Szeretek olvasni, de mostanában egyszerűen nem volt rá időm. Mostantól szeretnék kicsit több időt fordítani erre is, akár ha csak esténként is.


Több időt fordítani a közösségi életemre

 Hétvégén eljárni a barátaimmal, új embereket megismerni ...egyszerűen csak ki akarok bújni a házamból. Megpróbálok kicsit nyitottabb lenni az emberek felé, nem pedig elzárkózni előlük. Egyenlőre ezzel a tervvel kapcsolatban még kicsit bizonytalan vagyok, de majd csak túlesek ezen is :)


Kitalálni mit akarok kezdeni magammal az érettségi után

 Még van pár évem, de jó lenne végre rájönni, mivel is szeretnék foglalkozni a jövőben. Jövő évtől már belső vizsgáim vannak, nem mellesleg előrehozott érettségit szeretnék tenni angolból. Szeretném eldönteni, hogy melyik tantárgyakkal akarok továbbtanulni, hiszen tizedikben már fakultációra kell járnom. Talán el kéne kezdenem keresgélni...

Neked mik a terveid az idei évre?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése